• Winkelmand(0)
  • Account/Registreren

Verzenden & retourneren

Home / Verzenden & retourneren

Verzending

Kleertjes verkopen bij Odette’s

Ik heb ervoor gekozen om de kosten van het opsturen van kleertjes voor mijn rekening te nemen. Toch wil ik het serieus insturen van zorgvuldig geselecteerde kleertjes benadrukken. Odette’s selecteert op haar beurt wat past binnen het concept en wat verkocht wordt in de webshop. Kleertjes die niet kunnen verkocht worden, gaan naar een goed doel of worden op vraag van de klant terugbezorgd. De kosten hiervoor worden gedragen door de klant. De prijzen van de kleertjes wordt eveneens door Odette’s bepaald en hangt af van de staat van de kledij, het merk, de nieuwprijs, …

Om je kleertjes aan Odette’s te bezorgen kom je met je kleertjes langs in de winkel, Stationsstraat 93 2440 Geel, of bestel je via de webshop een GRATIS postzak. Hierbij vind je een instructiekaart zodat alles vlot kan verlopen. Je kan de zak ook weer GRATIS terug aan Odette’s bezorgen via een postpunt van Bpost.

Kleertjes kopen bij Odette’s

Als je kleertjes in de webshop koopt, dan stuur ik deze, goed verpakt, naar je op. De verzendkosten bedragen voor België €4,50 via een postpunt en €5 aan huis. Je pakketje wordt door Bpost bij het door jou gekozen postpunt of bij je thuis afgeleverd. Vanaf het moment dat je pakje is overgedragen aan Bpost duurt het gemiddeld 1 tot 2 werkdagen voor je het pakje ontvang of kan afhalen. Bestel je voor 75 euro of meer? Dan zijn de verzendkosten (binnen België) gratis!

 

Retour

Wanneer je aankopen om welke reden dan ook niet aan je verwachting voldoen, kun je deze binnen 14 dagen aan Odette’s terugsturen. Het aangeven van de retournering dient binnen de 5 werkdagen te gebeuren via info@odettes.be. De kleertjes dienen in de oorspronkelijke staat te zijn en de verzendkosten zijn voor eigen rekening. Pas als Odette’s alles correct heeft ontvangen en verwerkt, wordt het tegoed op je rekening teruggestort.

Voor meer info lees bij algemene voorwaarden.